Så kom driverne!!

Både sne og led-driverne

Længe før egentlig ventet og inden dioderne fra Tyskland dukkede op stod postmanden på sin knallert i sne til knæene her til formiddag med en bette pakke fra Californien….. Yessir!

Det var med en 3-årigs mangel på tålmodighed jeg flåede kniven frem for at sprætte tape og pap op.

Flink mand, ham George, der kalder sig for Taskled ude i cyberspace. Han havde pakket alle sagerne forbilledligt ind i antistatisk pose und alles. Nu kan det kun gå for langsomt med at få dioderne fra Tyskland i hus! Der skal laves termiske tests ved forskellige belastninger og køleforhold for at finde ud af hvor tæt vi er på grænsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.