Lys i lygten

Aluminiumshusene er kommet retur fra anodisering, de ser knald godt ud 🙂 og jeg har fået min nye lodkolbe. Der var nu intet der kunne holde mig tilbage for at komme igang med samlingen. Det var også første gang jeg skulle have fyret op i MaxFlex’en og fundet ud af hvordan hall sensoren skulle forbindes.

Ledninger blev loddet på efter diagrammet i manualen. To løse ledninger udgjorde det for ringetryk og en strømforsyning blev tilsluttet. Der kom lys. Frem med et voltmeter og få målt hvor hall sensoren kunne forsynes fra. Hall sensoren skal have 2,5V spænding, som jeg viste kunne tappes fra micro processoren, spørgsmålet var om det var nødvendigt med en pull-up modstand. Det var det heldigvis ikke hvilket giver mere fleksibilitet til at få monteret hall sensoren direkte på driveren i den rigtige position i forhold til magneten i vippekontakten.

I videoen lidt længere nede på siden kan I se hvordan jeg tænder, slukker og skruer op for lygten, dog kun til 350mA ud af 1300mA så der er meget mere lys i vente. Magneten som hall sensoren reagerer på er placeret i den lille vippekontakt med græshoppelåret. Denne vippekontakt lader også til at virke rimeligt.

Jeg havde desvære ikke den varmeledende lim der skal bruges for at lime driveren fast til mellempladen inden i lygten. Den kommer forhåbentligt snart ind ad døren, så jeg kan få samlet færdig.

This entry was posted in LED Light and tagged , , by Peter. Bookmark the permalink.

About Peter

M.Sc. In Mechanical Engineering and Product Development. Started openproduct.dk as hobby and educational project about the use of open innovation and social media. In my professional life I work as a product development consultant. I have participated in and managed development projects for international leading companies, such as Airbus, Grundfos, Bang & Olufsen, Sander Hansen, and others. Besides product development I enjoy sailing, mountain-biking, orientering and telemark skiing. http://dk.linkedin.com/in/peterrosenbeckmortensen http://twitter.com/PeterRMortensen

2 thoughts on “Lys i lygten

  1. Pingback: Indkogning af Spaghetti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.