Driving me crazy

Peter og jeg har rodet med at få programmeret driveren…og det volder en del problemer.

Manualen til driveren ligger her:

http://openproduct.dk/wp-content/uploads/2010/11/maxflexuni_v4.00.pdf

og af den fremgår det hvordan man kommer ‘ind’ i programmeringsmode og hvordan man efterfølgende kan sætte forskellige indstillinger, såsom maks. strømstyrke etc.

Vi fik samlet en lampe for ca. 14 dage siden og brugte en aften på at prøve at programmere den. Vi kunne godt komme ind i programmeringsmode, men efterfølgende kunne vi ikke få manuelens anvisninger og lampens feedback til at passe sammen. Det var som om vi enten blev smidt ud af programmeringsmode (en masse blink kort efter hinanden) eller også for vi vild i de mange menupunkter.

Vi havde en teori om at det kunne være hall sensoren der sendte uklare signaler (vi brugte en magnet foran hallsensoren til at trigge driveren). Derfor prøvede vi i sidste uge to ting – 1. samle en ny lampe for at udelukke at det kunne være en fejl i lampen og 2. bruge en trykknap for at udelukke at det kunne være hallsensoren der drillede. For begge løsningers vedkommende har resultatet dog været det samme som før – altså manglende sammenhæng/forståelse mellem input og output i driveren.

Umiddelbart er næste skridt at vi kontakter driver-leverandøren for at få nogle tip, men hvis der er andre idéer er de meget velkomne!

2 thoughts on “Driving me crazy

 1. Hej Martin,

  Fedt du fik prøvet med både hall sensor og trykknap. Jeg er enligt glad for at de opførte sige lige tosset. Det bekræftiger os i i at hall sensoren er rigtigt forbundet.

  Det jeg tror det kan være er, at den varmeledende dobbelt klæbendetape som driveren er monteret med virker som kapacitor. Det kan være det er det der generer støj der gør at lygten ikke opføre sig konsekvent. Jeg vil prøve at monter driveren på en anden interimistisk måde for at få det verificeret.

  Er der nogen der har en anden teori?

  Hilsen
  Peter

 2. Still driving me crazy… Har prøvet at fjerne den varmeledende dobbelt klæbende tape der holdt driveren fast inden i lygten. Der har ikke løst problemet. Jeg vil en af de næste par dag prøve at få optaget en video af lygtens besynderlige opførsel, som strider mod stort set alt i manualen 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.