What’s driving us crazy => Koldlodning

Snorre, Hans og jeg har sidet her til aften og nørdet med 4’er lygten. Vi fik taget en video af lygten og dens mystiske respons på vores clicks (korte tryk) og press (lange tryk), med henblik på at sende den til Taskled og prøve at få en forklaring derfra.


Efter at have fumlet rundt i nogle timer, fandt vi en kold lodning på ledningen til Vcc. Irriterende at en sådan lille fejl kan holde os hen i så lang tid 🙁 Derudover drillede det at vandringen på magneten nok ikke er helt lang nok i forhold til positions tolerancen. Det betyder, at feltet ikke med sikkerhed skiftede “nok” til at Hall elementet kunne registrere det. Noget vi må have eksperimenteret mere med og fixet på næste rul 🙂

This entry was posted in LED Light and tagged , , by Peter. Bookmark the permalink.

About Peter

M.Sc. In Mechanical Engineering and Product Development. Started openproduct.dk as hobby and educational project about the use of open innovation and social media. In my professional life I work as a product development consultant. I have participated in and managed development projects for international leading companies, such as Airbus, Grundfos, Bang & Olufsen, Sander Hansen, and others. Besides product development I enjoy sailing, mountain-biking, orientering and telemark skiing. http://dk.linkedin.com/in/peterrosenbeckmortensen http://twitter.com/PeterRMortensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.