4AM on a Bike

This entry was posted in LED Light and tagged , , , , , by Peter. Bookmark the permalink.

About Peter

M.Sc. In Mechanical Engineering and Product Development. Started openproduct.dk as hobby and educational project about the use of open innovation and social media. In my professional life I work as a product development consultant. I have participated in and managed development projects for international leading companies, such as Airbus, Grundfos, Bang & Olufsen, Sander Hansen, and others. Besides product development I enjoy sailing, mountain-biking, orientering and telemark skiing. http://dk.linkedin.com/in/peterrosenbeckmortensen http://twitter.com/PeterRMortensen

2 thoughts on “4AM on a Bike

 1. Det ser lidt sjovt ud med 4AM ved siden af den lille billige “lygte” fra supermarkedet :-).

  Virker det hele?

  • Hej Anders,
   fedt du stadig følger projektet. Det hele virker desvære ikke endnu. Projektet har ligget stille for mit vedkomende siden indlæget i starten af april “What’s driving us crazy => Koldlodning”
   For at jeg/vi kan gå videre med en 0-serie, skal der nok lægges en dag eller to koncentreret arbejde. Håber i den nærmeste fremtid at kunne lave det ryk der skal til. Hvert lille fremskridt skal nok komme på bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.