Græstrimmer hack – Søges: dele og tid!

Det er tid til at komme videre med græstrimmer hacket. Der er kommet en masse gode ideer oven på mit sidste indlæg, 1000 tak for det. Det er NU græsset vokser. Det NU der er brug for den!

Jeg har fået et håndtag med arm-støtte, som det der kendes fra en krykke. Der er samtidigt i god trå med de indkomne forslag. Jeg vil i første omgang prøve at holde det simpelt og undgå diverse seler og kontravægte, for at aflaste vægten fra trimmeren.

Næste skridt er at få erstatet det gamle håndtag med det nye “krykkehåndtaget”. Udfordringen bliver at få lavet en god og sikker tændknap. Jeg tænker den skal placeres således at den aktivers ved at klemme med pegefinger og langemand.

Det der mangler nu er stumper og tid. Specielt har jeg brug for en elektriskkontakt der passer til opgaven  Hvis der er nogle af jer der ligger inde med en kontakt eller tid til at bygge noget sammen Jeg høre gerne fra jer med alternative forslag og hjælp til opgaven.

This entry was posted in Græstrimmer hack and tagged , , by Peter. Bookmark the permalink.

About Peter

M.Sc. In Mechanical Engineering and Product Development. Started openproduct.dk as hobby and educational project about the use of open innovation and social media. In my professional life I work as a product development consultant. I have participated in and managed development projects for international leading companies, such as Airbus, Grundfos, Bang & Olufsen, Sander Hansen, and others. Besides product development I enjoy sailing, mountain-biking, orientering and telemark skiing. http://dk.linkedin.com/in/peterrosenbeckmortensen http://twitter.com/PeterRMortensen

2 thoughts on “Græstrimmer hack – Søges: dele og tid!

  1. Hvad med at bruge håndgrebet fra en akku-boremaskine? Det har ca den rigtige facon og der er “aftrækker” indbygget.

    • Fed ide Snorre. Det går hen og bliver lidt af et “havekryds” Vil dog prøve at få fat i en gammel boremaskine med ledning, så det hele forbundet og der er lavet trækaflastning.
      Er der nogle der vil sponsorere en gammel udtjent boremaskine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.